Fırın ızgara fonksiyonunun kullanılması

Son güncelleme zamanı 27.03.2020 13:31

Bir fırında en az kullanılan fonksiyonlardan biri piliç ayarıdır.Besinleri çevirmeden ızgara olarak kullanılabileceğini biliyor muydunuz?



Kim iyi bir barbekü yapmak istemezki?

Alev üzerinde yemek pişirmek için belirli bir şey var. Görme ... Ses ... Koku ...



Ama bazen doğanın başka fikirleri vardır

Kış, yağmur, dolu veya sadece kemik ürpertici soğuk. Dışarıda her zaman barbekü yapamazsınız.


Endişelenme

Fırınınızdaki piliç ayarını kullanarak, tüm yıl boyunca ev içerisinde ızgara yapabilirsiniz.


Fırında ızgara fonksiyonu nasıl kullanılır

Fırında broyler ayarını hiç kullandınız mı? Bunu baş aşağı ızgara olarak düşünün. Alttan gelen ısı yerine üstten gelir. Dumanlı lezzeti alamayacakken - harika bir karakter elde edebilirsiniz. Hızlı pişirme ızgara tarifleri fırında harika çalışıyor. Moste fırınlar, hedef sıcaklığa ulaşıldıktan sonra ısıtıcıyı kapatır - "ızgarayı" devam ettirmek için fırın kapağını biraz aralık bırakın. Yanmaması için yiyecekleri sık sık kontrol ettiğinizden emin olun.


Ocakta nasıl ızgara yapılır

Ocağınızı derme çatma bir ızgaraya çevirin. Isıyı iyi koruduğu için bir dökme demir tava kullanın, sıcak kalacak ve size zor olan izler verecektir. Tencereyi ocağın üzerine yerleştirin ve çok sıcak olana kadar ısıtın, sonra sıcaklığı orta dereceye düşürün ve tüm pişirme işlemi için orada tutun. Tava duman vermeye başlarsa çok ısınmıştırr. En iyi sonuç için, yiyeceklerinizi kurulayın ve tavaya koymadan önce hafifçe zeytinyağı sürünüz. Ve unutmayın, yemeğinizi çok erken çevirmeyin - en az 3-4 dakika boyunca dokunmadan bırakın, böylece kömürleşme zamanı vardır.