"Ayrıca su banyosu kullanmadan çikolatayı eritmek için böylesine yumuşak bir ısı elde edebilirsiniz." - evet, bunu çok sık yaptığım doğru. Şekeri farklı ocaklarda kaç kez karamelize etmeye çalıştık - her zaman yanardı. Gerekli ısının değerini plaka üzerinde hafifçe karamelize edip çözecek şekilde ayarlamak kolaydır. Hassasiyet işe yarıyor. İki "brülörü" bağlamak, daha büyük bir tencerede içlerindeki konserveleri pişirmek için de yararlıdır.
PowerBoost yüksek güç fonksiyonu ile suyunuzu saniyeler içerisinde kaynatın
PowerBoost fonksiyonu pişirme alanının gücünü ekstra artırarak yemeğiniz veya çayınız için gereken suyu şaşırtıcı derecede yüksek hızda kaynatır. Kızartma yaparken yağınızı ve tavanızı saniyeler içerisinde kızdırır.